ورق آلومینیوم کامپوزیت از ۲ لایه آلومینیمی با ضخامت های مختلف ۳-۵ میلیمتر و هسته مرکزی ۲ تا ۵ میلی متراز جنس پلی اتیلن که نتیجه حاصل از یک فرآیند مداوم اکستروژن می باشد, تشکیل شده است. این نسل جدید از تکنولوژی که با فرآیند شیمیایی و مکانیکی ادغام شده,تولید ورق کامپوزیت را به یک فرآیند استثنایی در این مرحله از تکنولوژی تبدیل کرده است.سطح آلومینیم خارجی در ورقهای نمای بیرونی توسط روکش پلی وینیل دی فلوراید(p.v.d.f) و سطح زیرین ورق توسط روکش رنگ محافظ جهت جلوگیری از ایجاد خورندگی پوشش داده شده است.
مقاوم نسبت به تغییرات آب و هوایی محیطی: (رطوبت، حرارت، اشعه خورشید( یکی از برجسته ترین خصوصیات ورق های کامپوزیت مقاومت در مقابل شرایط محیطی می باشد، در کشورهای گرمسیر و مرطوب ورق کامپوزیت آلومینیوم بی رقیب می باشد، بدلیل وجود پلی اتیلن فشرده در مرکز دو لایه آلومینیوم، ورق کامپوزیت بهترین عایق حرارتی می باشد که باعث صرفه جویی در اتلاف انرژی در ساختمان می شود، همچنین به دلیل سطح بسیار صاف و صیقلی برای آلومینیوم، اشعه نور خورشید را باز تابانیده و کمترین حرارت را از اشعه خورشید جذب می نماید. همچنین ورق آلومینیوم از مقاوم ترین فلزات در مقابل رطوبت می باشد و زنگ نمی زند و تغییر رنگ آن در مقابل سایر مصالح ساختمانی نما کمتر است.
مزایای آلومینیم کامپوزیت:
وزن کم (۳/۵-۵/۵ kg/sqm) و انعطاف زیاد ورق کامپوزیت آلومینیوم یکی از ساده ترین مصالح ساختمانی برای اجراء در نما می باشد. عملیات برش، خمش، سوراخ کردن با ساده ترین و کم هزینه ترین وسایل قابل انجام می باشد. در ساختمان های بلند و برج ها که جابجایی مصالح ساختمان یکی از معظلات ساخت می باشد بسیار استقبال می شود. همچنین ورق آلومینیوم تقریباً به هر رنگی قابل ساخت می شود و تنوع رنگ آن بدون محدودیت می باشد.