۱-قبل از نصب ترمووود حتماً از تراز بودن زیر سازی اطمینان حاصل نمایید.تراز بودن زیرسازی باعث سهولت در نصب چوب ترمو و جلوگیری از موج دار شدن چوب ها در طول زمان می شود.
۲-ترمووودها را قبل از شروع عملیات نصب مطابق با نقشه ها برش دهید.
۳-عملیات رنگ کاری ترمووود یهتر است قبل از نصب و طبق دستورالعمل بروی تمامی وجوه چوب و دوبار انجام شود.
۴-پیچ نمودن چوب ترمو مستقیم برروی فلز به هیچ عنوان توصیه نمی گردد.بهتر است در تمامی موارد زیرسازی از جنس چوب باشد تنها در مواردی که استفاده از چوب زیرسازی باعث برهم زدن نمای ساختمان می شود می توان با استفاده از نبشی مخصوص که فضای مورد نیاز چوب را برای متورم شدن و جابه جایی فراهم می کند ترمووود را مستقیماً روی فلز نصب کرد.
۵-قطعات فلزی مورد استفاده در زیرسازی باید از جنس استیل و یا آلومینیوم گالوانیزه مرغوب باشد و از تمامی سطوح چوب ترمو حداقل به اندازه ی ۱تا ۲ میلیمتر فاصله داشته باشد.
۶-برای مهار ترمووودها در نبشی حتماً از پیچ و مهره ی استیل یا گالوانیزه استفاده گردد، رعایت این مورد در رابطه با نصب ترموودهای لوور هم صادق است.
۷-هیچگاه از پیچ ها مستقیم روی ترمووودها استفاده نکنید زیرا ممکن است باعث ترک خوردگی ترمووود شود. قبل از استفاده از هرگونه پیچ حتماً محل مرد نظر را با مته و دریل سوراخ نمایید.به عبارت ساده ترهیچ گاه از پیچ مستقیماً برای ایجاد سوراخ روی ترموووداستفاده نکنید.
۸-فاصله پیچ های استفاده شده از کله چوب تا وسط اولین پیچ بین ۴تا۶ سانتی متر و فواصل پیچ ها بسته به نوع ترمووودها بین ۴۰تا۶۰ سانتی متر باشد.
۹-فاصله الوارهای ترموود از یکدیگر در فصل بهار و پاییز ۵ میلی متر،تابستان ۷ میلی متر و طمستان ۳ میلی متر باشد.